Kosár: [ Jelenleg üres. ]

Kiszállítás


Minimális rendelési összeg kiszállításnál 3.000 Ft, személyes átvételnél nincsen minimális rendelési érték.


Bruttó 13.000 Ft feletti vásárlás esetén nincs szállítási költség!!!


SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően általában 6 munkanapon belül a MPL futárszolgálat szállítja ki Önnek. A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik.  A szállítás pontos napjáról a  futárszolgálat Önt e-mailben értesíti.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük. A rendelés során a Megjegyzés rovatba célszerű beírni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, hogy ki veszi át az árut, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

Kiszállítás Magyarország egész területén egységesen 1.000 Ft.


POSTÁN MARADÓ SZÁLLÍTÁSI MÓD

Amennyiben Önnek problémát jelent a futártól való csomagátvétel, mert napközben nem tartózkodik otthon, vagy nincs aki átvegye a csomagot, válassza a "postán maradó" szállítási módot, rendelje a csomagját a helyi postára!  A pénztárfolyamat során a rendszer felfogja ajánlani az Ön lakóhelyéhez közeli postahivatalokat, amelyek közül tetszés szerint választhat. Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a futár lerakja a csomagot a kiválasztott postán, és a posta nyitvatartási idején belül a csomag átvehető a feladást követő naptól. A csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a postán kell. A posta a csomag érkezéséről külön értesítést NEM fog küldeni, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

Postán maradó szállítási mód (kizárólag magyarországi posták) egységesen 800 Ft.


FIZETÉSI MÓDOK

  • Készpénz : A számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.
  • Banki előreutalás : Banki utalás esetén pénzkezelési költséget nem számolunk föl.

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választott, kérjük, szíveskedjék visszaigazolásunk megérkezése után a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni: 

Napkút Bt.

Bank:                 Erste Bank  11600006-00000000-30291205

Fontos:  A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse föl megrendelésének a számát, melyet a visszaigazoló e-mailben kapott.  Az összeg beérkezése után az árut 3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően személyesen üzletünkben a következő címen lehet átvenni :

Életvíz Egészségbolt
2040 Budaörs, Stefánia u. 2.  (Szabadság út 1. Sarok épület)

Munkanapokon:    H-Cs : 9-18 óráig,  P: 9-13 óráig.

A helyszínen lehetőség van bankkártyás fizetésre is.  

Ilyenkor természetesen szállítási és utánvét kezelési költséget nem számítunk fel.